Szórakozás

Elhunyt édesapjáról vall a Voice felfedezettje

Öt éve gyászolja édesapját a Voice ötödik meghallgatásának résztvevője, Modor Militiádész.

Nem volt híján megható történetektől, múltbéli tragédiákkal, no és persze zseniális hangokkal a TV2 Voice című műsorának ötödik meghallgatása sem. Bár a mesterek – ugyanis egyre fogy a hely mindenki csapatába – óvatosabban nyomták a gombokat, ezúttal is jónéhány énekesnek szavaztak bizalmat. Persze jócskán akadtak olyanok is, akiknek csalódottan kellett távozniuk.

A második meghallgatás továbbjutójához, Pleszkán Écskához hasonlóan Modor Militiádész is édesapjának szeretne bizonyítani a Voice-ban. Kisfilmjében elárulta, nincs még túl papája halálán, bár a férfi már öt éve elhunyt. Militiádész elárulta, a mai napig érzi maga mellett édesapja jelenlétét, és ügyes-bajos dolgait még ma is “megbeszéli” a szeretett apával.


A görög nevű fiúról az ötödik meghallgatáson az is kiderült, csupán a neve, a származása nem görög. Militiádésznak az édesapja keresztelte el, és a mai napig különféleképpen szólítják nehezen megjegyezhető keresztneve miatt.

Az énekes kidolgozott felsőteste elnyerte a mesterek tetszését, ám hogy hangját is meggyőzőnek találták-e, az csak a ma esti adásból derül ki.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik