Szórakozás

Istenes Bencének sokba kerül, hogy láthassa családját

Az RTL Klub műsorvezetője havonta minimum egy alkalommal meglátogatja Németországban élő édesanyját. Egy utazás közel százezer forintba kerül, de Bencének minden pénzt megér, hogy láthassa szeretteit.

Kevesen tudják, hogy Istenes Bence Németországban töltötte a gyermekkorát. A műsorvezető annak idején édesanyjával és testvérével költözött ki, így tanulmányainak egy részét is ott végezte. Bence szinte már felnőtt fejjel költözött vissza Magyarországra, ám a mai napig rendszeresen látogatja kinn élő rokonait.

“Havonta minimum egy alkalommal vezetek el Münchenbe, hogy láthassam a szeretteimet. Ilyenkor mindig közös programokat szervezek édesanyámmal és segítek neki, amiben tudok. Egy utazás legalább hetvenezer forintomba kerül, de ezt egyáltalán nem bánom, hiszen minden pénzt megér, hogy láthassam őket” – mondta Istenes Bence.

Az RTL Klub műsorvezetője Németországban nem csak rokonait, hanem a kinn élő magyarokat is megörvendezteti látogatásaival. Bence gyakran szervez több száz fős összejöveteleket a Münchenben élő magyaroknak, amelyeken hangulatfelelősként egész este mosolyt csal a bulizók arcára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik