Szórakozás

Lázár Chef 256 darab tányért tört össze

Rengeteg tányér fogyott Lázár Chef, a TV Paprika népszerű séf-műsorvezetőjének esküvőjén, de nem csupán a vendégek nagy száma miatt. Az ifjú pár ugyanis, a hagyományokat követve, 256 darab tányért tört össze. Arra azonban nem gondoltak, hogy a gyerekek a későbbiekben bizony további tányéroktól szabadítják meg a családot. Tányértörés online, Lázár Chef módra!

Kovács-Siklósi Lázár, az ismert és népszerű séf és felesége, Melinda rendszeresen bevonják gyermekeiket a házi munkába, főzésbe, hiszen a főzés nem csak egy kötelező napi feladat, hanem egy remek program is. Ennek eddig azonban gyakran a családi étkészlet látta kárát, ám ennek vége.

„Rengeteg tányért törtek a gyerekek, mígnem rátaláltam a törhetetlen tányérra, ami ha leesik a földre, nem törik össze. A teszteléshez kapcsolódó vicces videók megtekinthetőek a Facebook-oldalamon” – mesélte Lázár Chef, aki közösségi oldalán a gasztronómiához kapcsolódó érdekességeket posztol. Októberben a sütőtökből készült ételek és a tökfaragás, novemberben a libareceptek, decemberben pedig a karácsonyi készülődés lesz terítéken valódi és virtuális konyhájában.


A Kovács–Siklósi család már készül a novemberi libanapokra

A felröppent hírekkel ellentétben Lázár Chef nem költözik el családjával az országból. A sztárséf egy hónapot fog Brüsszelben tölteni, ahol a CBA külföldi üzletének és bisztrójának megnyitása kapcsán számos feladata lesz.

„A feleségem, Melinda pár napra meg fog majd látogatni, hiszen rajong a tengeri herkentyűkért és a belga csokoládéért, amelyek ráadásul remek témák az ételfotóink számára is” – árulta el Lázár Chef, aki hagyományos magyar ételeket készít majd a vendégeknek, ezáltal népszerűsítve a hazai gasztronómiát a belga fővárosban.

A konyhaművészetek kedvelői számára jó hír az, hogy külföldi tartózkodása alatt sem kell nélkülözniük Lázár Chef gasztrotippjeit, -trükkjeit, -praktikáit, hiszen mind a hamarosan megújuló weboldala, mind Facebook-oldala folyamatosan frissülni fog ezen időszakban is! Kulcsszó: Lázár Chef.

Lázár Chef vörösboros libacomb receptjéért kattintson ide.


Lázár Chef: Vörösboros libacombok erdei gombákkal

Ajánlott videó

Olvasói sztorik