Szórakozás

Durván kipakol Győzike lánya

"Egy ismeretlen senki szeretnék lenni" - állítja Gáspár Evelin. A kamaszlány jóideje szeretne túllépni Győzike-show-beli szerepkörén.

Gáspár Győző nagyobbik lányának elege lett. Már jóval apjáék bírósági pere előtt elhatározta: itthagyja az országot, Franciaországba költözik, ahol senki nem ismeri.

Evelin a Story magazinnak elmondta, nincs más vágya, csak nyugodtan akar élni. Hiszen amint felismerik, máris ellenséges indulatok áradnak felé, és nem csak azóta, hogy apját és anyját nem jogerősen felfüggesztett börtönre ítélte a bíróság.

“Bele kell törődnöm, képtelen vagyok átlépni a korlátaimat, egyébként is belefáradtam annak bizonygatásába, hogy több vagyok annál a nagyhangú, feleselő lánynál a Győzike-show-ból” – magyarázta.  “Apám viselkedik, ahogyan viselkedik, csinált, amit csinált, az ő dolga, de arra nem számítottam, hogy vele azonosítanak, és bántanak miatta. Ha megfeszülök sem lehetek más az emberek szemében, mint akinek elkönyveltek…” – sopánkodik az idősebb Gáspár lány.


Evelin azt is elmesélte, a tanulás kiemelt szerepet játszik az életében, erős gimnáziumba jár, franciául tanul, és több tárgyból is emelt szintű érettségire készül, minden vágya, hogy egy francia egyetemen tanuljon tovább.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik