Szórakozás

Charlie Sheen újra drogozik – Kórházba került

Charlie-Sheen(210x140)(1).jpg (Charlie Sheen)
Charlie-Sheen(210x140)(1).jpg (Charlie Sheen)

Nem tartott sokáig Charlie Sheen józan életvitele, és ismét kábítószerek, valamint örömlányok tömkelegével tölti a mindennapjait.

Tavaly év elején majdnem belehalt a fékevesztett önpusztításba Charlie Sheen, de végül csak a Két pasi – meg egy kicsit veszítette el. Azonban most, hogy újra egy sikersorozat főszerepében tündököl, visszatért a régi énje. A hírek szerint Charlie csaknem napi félmillió forintot költ kokainra, és több mint tízszer ennyit prostituáltakra. Az estéi mindegyike azzal telik, hogy alaposan elszáll a drogtól, majd az éppen aktuális escorthölgy társaságában órákon át pornófilmeket néz.

Mindezt az elmúlt nyolc hónapban egyfolytában, vagyis nemcsak egy pillanatnyi visszaesésről van szó, hanem egy újabb mélypontról, ami lassan megint az életét veszélyeztetheti. Szerdán kórházba is került, bár hivatalosan azért, mert összeszedett egy csúnya fülgyulladást, miközben New Yorkból visszarepült Los Angelesbe. De ezt vagy elhisszük, vagy nem. Mindenesetre tegnap már újra forgatott, tehát egyelőre még életképes állapotban van.


Újra alámerült a drog poklába

Ajánlott videó

Olvasói sztorik