Szórakozás

Ilyen lett Szecsődi Kari új, női melle – Sírt a látványtól

Elégedett új külsejével Szecsődi Kari. Az énekes már a varratszedésen is túl van, és hamarosan újra színpadra áll.

Nagyon várta Szecsődi Kari, hogy melléből kiszedjék a varratokat, ám tartott is tőle. Az énekes a Hír24-nek elmondta, a műtét után ettől félt a legjobban, de kiderült, felszívódó varratokkal dolgozott az orvos, így alig volt valami, amit el kellett távolítani.


“Most láthattam először a melleimet, eddig kötés volt rajta. Sírtam az örömtől. Biztos vagyok benne, hogy jó döntést hoztam, hiszen a külsőm is egyre inkább olyan, mint amilyennek belül érzem magam” – mesélte az énekes, aki B és C kosár közötti implantátumot kapott.

Kari egyelőre sportmelltartót visel, ám ezt hamarosan csajosabb darabra cserélheti. “Azt mondta az orvosom, ha hétvégén fellépek, felvehetek már nőiesebb darabot. Még nem tudom, hogy ezen a hétvégén közönség elé állok-e, ez attól függ, hogyan érzem magam. Az első fellépésemen mindenképpen száz százalékot szeretnék nyújtani” – tette hozzá.

A híresség nem csupán új melleit imádja, azt sem bánja, hogy a lábadozás alatt néhány kilót felszedett. “Azt mondják a barátaim, nagyon jól állnak nekem a nőiesebb idomok. Ráadásul, most, hogy újra elindul a pörgés, megszabadulok a pluszkilóktól” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik