Szórakozás

Zalatnay elmondja az igazat Komárról

zalatnay-cini(960x640)(1).jpg (zalatay cini)
zalatnay-cini(960x640)(1).jpg (zalatay cini)

Életem szerelme volt Komár László – jelentette ki Zalatnay Sarolta, a Frizbi szerda esti felvételén.

Az énekesnő a műsorban vallott arról, milyen mély érzelmek fűzték őt a magyar Elvishez, és nem csupán akkor, amikor tinédzserként egymásba szerettek, hanem hosszú éveken keresztül folyamatosan vibrált közöttük a levegő – számol be a Blikk

„Lacit 1963-ban ismertem meg, amikor a zenekarával a gimnáziumunkba jöttek játszani. Tulajdonképpen neki köszönhetem, hogy énekesnő lettem, ő vitt bele a rock and rollba, majd szerelem lett belőle. Három évig tartott, én voltam 16, ő pedig 19” – emlékezett vissza Cini.

Az énekesnő azt is elárulta, kapcsolatuknak azért lett vége, mert Cini a rock and rollt választotta a feleségszerep helyett, ma viszont már azt mondja, boldogan szült volna gyereket Komár Lászlónak.

Tizenhat éves voltam, akkor még nem a családalapításra gondol az ember. De úgy érzem, ez a kötődés örökre megmaradt Lacival, hiszen nemegyszer volt olyan alkalom, hogy újrakezdhettük volna. Legutoljára nyolc évvel ezelőtt.  Valahogy  mégsem  így alakult, ennek ellenére azt mondom, nekem ő volt a nagy ő, életem szerelme – írja a Blikk.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik