Szórakozás

Szabó Zsófi dús kebleket villantott! Fotó

Bár Szabó Zsófiról nem először készültek szexis fotók, a legutóbbi felvételek minden eddiginél jobban tetszenek rajongóinak.

Korhű, középkori ruhába bújt Szabó Zsófi. A Jóban Rosszban fiatal színésznője a sorozat sümegi forgatásán mutatta meg dekoltázsát, az ott készült fotókat pedig a legnagyobb közösségi oldalon is közzétette.
A színésznő szerencsésnek mondhatja magát, ugyanis hiába fogyott az elmúlt időszakban jó néhány kilót, dús kebleiből nem veszített. Szabó Zsófi fotóit több százan lájkolták, a rajongói oldalát pedig tizenhatezren követik, ami még a sztárvilágban is kivételesnek mondható. Igaz, a színésznő tesz is a népszerűségért, oldalát saját maga vezeti, és szinte mindennap posztol egy-egy képet vagy bejegyzést a rajongóinak.

A legtöbben Zsófi Jóban Rosszban-beli karakteréért szurkolnak, ugyanis a fiatal kórházigazgató szerelmi élete már jó ideje zűrösnek mondható, ám van olyan is, aki hiányolja a lány arcáról az önfeledt boldogságot, annek ellenére, hogy ő többször elmondta, egyelőre szingliként is remekül érzi magát.

„Annyi szépet mondtak az előttem szólók, hogy nekem már nem maradt szinte semmi, ami a vénuszi adottságaidat dicsérné. De én azt is látom, hogy valami sötét dolog újra meg újra előtör belőled, és nem tudsz szabadulni tőle. Nagyon hiányzik a felhőtlen mosolyod. Nagyon szeretünk, ebből meríts erőt” – olvasható Zsófi egyik fényképe alatt egy kommentben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik