Szórakozás

Csillagkúton járt Szabó Zsófi kutyája

Újdonsült kis kedvencével érkezett a Jóban Rosszban stúdiójába a nyári szünet utáni első forgatási napon Szabó Zsófi. A Gyémánt névre keresztelt pár hónapos agár azonnal a stáb szívébe lopta magát, így valószínűleg gyakori vendég lesz a stúdióban.

Épphogy ismét szövegkönyvet ragadtak a sikersorozat szereplői, máris újabb izgalmakba csöppentek. Nem csupán a közös forgatások fakasztották őket mosolyra, de Szabó Zsófi kutyája is feldobta visszatérésüket. Az edzések mellett most már a forgatásra is elkíséri Zsófit a kis agárkölyök, a többiek nagy örömére.

„Gyé – így hívom – egy hónapja van velem, elválaszthatatlanok vagyunk. Ha úszni vagy edzőterembe megyek, akkor arra a pár órára otthon hagyom, de futni például együtt járunk. Egy 5 km-es táv meg sem kottyan neki, jól bírja a tempót. Most pedig eljött velem az első forgatási napra is, ő a csapat új kedvence. A producerünk szívébe is egy pillanat alatt belopta magát, Bálizs Anett szintén kutyamániás, de Adri és Kondákor Zsófi is örültek, hogy mostantól egy öltözőben leszünk.

Nagyon mosolygósan indult az első napunk” – mesélte a Jóban Rosszban Bettyje, aki reméli, hogy egyszer talán a sorozat szereplőjeként is feltűnhet majd Gyémánt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik