Szórakozás

Válik az RTL Klub felfedezettje! Exkluzív

A Hír24 megtudta: VV Peti beadta a bíróságra a válási papírokat. A valóvilágos hét évig volt együtt feleségével, a házasságuk azonban nem volt hagyományosnak mondható.

Úgy tudjuk, hogy VV Peti annak idején segíteni akart egy ukrán állampolgárságú egykori pornósztárnak abban, hogy Magyarországon maradhasson. A villa taktikusa és a szexi szépség kapcsolata bulinak indult, a házasság fő indoka valószínűleg az volt, hogy a lánynak nem volt tartózkodási engedélye. Az érdekházasság egy budapesti házasságkötő teremben köttetett, minden nagyon hirtelen történt. Az állítólag kizárólag papíron létező házasság miatt VV Peti a mai napig is hivatalosan nős, bár már jóideje nem találkozott a nejével.

Az egykori valóvilágos és felesége kapcsolata mára okafogyottá vált, ugyanis az expornósztár jelenleg Moszkvában él. A pár telefonon tartja a kapcsolatot, néhány napja állapodtak meg abban, hogy végre beadják a válási papírokat. Már régebben is tervezték, hogy elválnak, de végül nem lett belőle semmi, mivel a lányt valamiért kitoloncolták az országból.

“A házasságunk veszekedésektől mentes volt, hiszen viszonylag keveset találkoztunk. Ennek ellenére a hetedik év mindenkinél egy vízválasztó pillanat, úgy tűnik, ez nálunk is így volt. A kapcsolatunk kezdetben érzelmekre alapult, de aztán a magyar állam kegyetlenül szétszakított minket. A válás kicsit nehézkes a nagy távolság miatt, de szerencsére a jog megadja a lehetőséget arra, hogy ilyen távolságból is minden gördülékenyen menjen” – mondta a Hír24-nek VV Péter, aki mostanában nem tervez új házasságot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik