Szórakozás

Bánthatják Cinit Komár mai temetésén?

Délután egy órakor kísérik utolsó útjára Budapesten az Újköztemetőben Komár Lászlót. A Hír24 percről percre közvetíti a gyászszertartást.

A rajongók, illetve a temetés szervezői több fontos felhívást is intéztek azokhoz, akik ott lesznek a búcsúztatáson. Egyebek mellett azt kérik, ne Komár László házánál gyülekezzenek, hanem a temetőben:

„Laci egykori otthonának kapuja magántulajdonú útról nyílik, nem közterület! Az utca nagyon szűk, kérjük, hogy ott senki ne gyülekezzen és ne ott, hanem a temetőben búcsúzzon az énekestől.”

„A szervezők minden részvétnyilvánító számára lehetőséget adnak a kegyelet teljes búcsúra, és kérik, hogy a temető bejárati területének építése és a korlátozott számú parkolóhelyek miatt, lehetőleg tömegközlekedési eszközöket, illetve taxit vegyenek igénybe. Egyben javasolják: a megemlékezők tűzzenek gyászruhájukra színes kitűzőt, szalagot, vagy viseljenek színes sálat, nyakkendőt, ahogy Laci kérte” – olvasható egy másik felhívásban.

A Facebookon nem csupán ilyen és ehhez hasonló információk jelentek meg a temetésről. Több Komár Lászlóval kapcsolatos oldalon is lázadoznak Zalatnay Cini ellen, a Frizbiben adott interjúja miatt. Egyesek szerint jobb, ha meg sem jelenne a mai temetésen.

„Ez iszonyatosan gusztustalan Cinitől, de pláne Hajdútól! Megint az a rohadt pénz játszik szerepet és nem törődnek azzal, hogy a család lelkébe belemásznak. A befolyt pénzt költsék gyógyszerre. Undorító!!! Ha egyet értesz lájkold!!!!!” – szólította fel az egyik internetező a rajongókat, akik bizony szép számmal egyet is értettek a feldúlt sorokkal.

Ugyanakkor a Hír24 úgy tudja, hogy Komár László temetését, éppen a nagyszámú érdeklődő miatt, biztosítják, így elméletileg senkinek nem eshet bántódása.  Ugyanakkor a rendőrség nem voltak hajlandóak válaszolni a kérdésünkre, valóban fokozottan vigyázzák-e a temetőt és környékét az énekes temetése alatt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik