Szórakozás

Rendőrök felügyelnek majd Komár házánál?

komár lászló (komár lászló, )
komár lászló (komár lászló, )

Kiderült, mire készülnek Komár László rajongói. Az elhunyt énekes halálának helyszínére, vagyis a házához kívánnak vonulni.

Egyre többen csatlakoznak a facebookos kezdeményezéshez, ahol naponta jelennek meg új információk Komár Lászlóval, illetve a temetésével kapcsolatban. Azt már napokkal ezelőtt tudni lehetett, hogy titokban valamire készülnek a híresség követői, mostanra az is kiderült, hogy mi az.

Azt szeretnék, ha a temetést megelőzően a rajongók Komár László házához vonulnának, hogy ott együtt emlékezzenek.

„Ez nem tüntetés, hanem egy békés emlékezés. Mindenkit várunk, aki gyertyát kíván gyújtani Komár Lászlóért. A pontos napot még nem tudjuk, ugyanis a rendőrséggel még egyeztetnünk kell, nem lenne rossz, ha egyenruhások felügyelnének a balhé elkerülése érdekében. Ha meg lesz a dátum, a Facebookon tesszük majd közzé. Szeretnénk, ha minél többen eljönnének, akár Komár László özvegye, illetve kislánya és az ő édesanyja is. Aki akar, hozhat egy szál virágot ” – mondta a Hír24-nek a csoport egyik tagja.

Közben egy másik dolgot is szervez a csoport. Azt szeretnék, ha együtt vennének részt az október 6-i gyászszertartáson.

„Gyerekek! Én is szeretnék elmenni a Laci temetésére, és gondoltam, ha már ilyen szépen egy csoport lettünk, akkor esetleg, ha van valaki, aki még jönne, akkor mi lehetnénk ott is egy csapat. Írjatok, hogy mi a véleményetek erről, ha valakit érdekel szóljon, akkor megbeszélhetnénk, hogy hol találkozunk, milyen virágot vigyünk” – írja egy másik rajongó.

A Hír24 szerette volna megkérdezni Komár László özvegyét arról, mit szól a háza előtt tartott megemlékezéshez, azon részt vesz-e, de sajnos telefonját nem vette fel.

A BRFK sajtóügyeletesétől viszont megtudtuk, hogy egyelőre nem érkezett hozzájuk olyan kérelem, mely a Komár László háza előtti megemlékezéssel kapcsolatos. Mint mondják, ha ilyet kapnak, megvizsgálják, hogy a megmozdulás a gyülekezési törvény hatálya alá tartozik-e, kell-e hozzá rendőrségi engedély.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik