Szórakozás

Megalázta kommentelőjét Schobert Norbi

A fitnessguru csúnyán leszólta a Facebookon azt a hozzászólót, aki drágának merészelte nevezni az 1114 forintos előrecsomagolt Update töltött káposztát. Norbi szerint ez egy igényes termék, ami igényes embereknek való.


(Forrás: Facebook)

A fent látható igényességet lőtte ki magából Schobert „fitneszguru / saját szívműtétjéről könyvet író, műtőasztalról mosolygó” Norbi, amikor az egyik facebookos kommentelője meg merte jegyezni, hogy az 1114 forintért árult 300 grammos előrecsomagolt Update debreceni töltött káposzta igencsak drága. Sőt, túlzás az ára.

A Norbi Update néven, korábban Norbi aláírással posztoló Schobert így válaszolt a hölgynek: „Igényes termék, igényes embereknek. Nem telik rá, akkor minek írod ki a falra? Büszke vagy a nincsre, vagy mi tehetünk róla? Én sem verem a hentespultot a libamáj ára miatt. Dedó.”

Erre nyilván sokan kiakadtak, nekik később a következőt írta a guru: „Aki leigénytelenezi magát, maga dolga. Mi egy magasabb szintű terméket képviselünk, nem kötelező ezzel foglalkozni. A Pick-nek sem írsz, hogy rohadjon meg, mert nem tesco túrista árban van. Bár a negatív komment is reklám, mert az összes ismerősére terjeszti…”

Majd megvédte ápdét-alapanyait is egy másik csúnya kommentelőtől. Aszongya: „Kedves Nikolett Dudás! Tájékozatlan vagy. Az Update1 liszt 100% természetes alapanyag, a búza rostjainak, fehérjéinek és bio szójának a kompozíciója. Kenyeret sütni elsőre pedig tényleg nem könnyű, ezért van készen nálunk és nagyon finom. Tudod mi a méreg? Ami benned van, de nem tudom mi okozza….”

Az egész lélekemelő beszélgetést az alábbi linken lehet végigolvasni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik