Szórakozás

Szívműtétéről írna könyvet Schobert Norbi – Érdekel?

Facebook-oldalán kérdezi rajongóit Schobert Norbi: kíváncsiak lennének-e arra, ha kórházban papírra vetett gondolatait könyvvé bővítené?

A kórházban fekve napi 20-30 oldalt írtam arról, hogy mit gondoltam a világról, szeretetről, munkáról, családról, sikerről a szívműtétem előtti utolsó napokban. Kb. 160-200 lap lett a vége…” – szólítja meg az érdeklődőket Schobert Norbi rajongói oldalán. Bár a fitneszguru már többször kijelentette, több könyv nem lesz, most mégis kacérkodik a gondolattal, hogy megírja, mit élt át a halál torkában.

Norbi – a bejegyzése alapján – teljesen naturális részletességgel meséli el, min ment keresztül a műtőben, mire gondolt, mielőtt megállították a szívét.


„Leírtam azt, hogyan éltem meg, amikor eltoltak a kórteremből és szememmel utoljára próbáltam bevésni a szívembe a képet, ahogy Réka könnyes szemmel, tétován integet az ajtóból, amit utoljára láttam. Ahogy csattanva záródnak az öreg liftajtók és a hideg műtőben, lekötözve maszkos emberek éles szúrásokat adnak az artériámba” – olvasható a postban.

“Ahogy felnéztem az óriási lámpára és könnyeim között odavetítettem a képet Rékáról. Talán még most is az ajtóban áll, vagy üres ágyamon zokog? Erre gondoltam. Érdekes, hogy semmi más nem marad az embernek az eltelt 42 évből.  Csak a Szerelem és a gyerekek, akiket reggel az utolsó ölelés fájdalmával csókolsz, miközben vidáman mit sem sejthetnek. Megállt a tüdőm, megállt a szívem, mivel szétfűrészelt mellkasomban nem lehetett élet amikor a miniméterek is éveket jelentenek. Leírtam, hogy mi volt ezalatt és milyen volt az ébredés 6 csővel a testben, lekötözve, tüdőben, gyomorban, szívben, nyakban, kézben. Ahogy mellettem az intenzíven még két ember életéért küzdöttek. Milyen volt az első kézszorítás Rékával? ‘Megcsináltam Kicsi! Tudod, hogy soha nem hagynálak el! Ugye tudod?’ Sokat tanultam utána is, volt időm átgondolni mindent. Na erről írtam 40 perc Odaát munkacímmel és nem tudom merjem-e megosztani. Te mit gondolsz? Elolvasnád könyvben?” – kérdezi követőit és barátait a fitneszguru.

„Tényleg érdekel, mert nem érzem magam méltónak, hogy az élményeim hatással legyenek mások életére, bár sok értékes csodára is leltem… ” – zárta le Norbi.

Hogy Norbi könyve elkészül-e, egyelőre még nem tudni, de mi mindenesetre kíváncsiak vagyunk arra, Önök elolvasnák-e az életmódszakember tapasztalatait. Kommenteljen!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik