Szórakozás

Beszóltak a frissen műtött Norbinak! Ezért

Schobert-norbi(430x286)(1).jpg (Schobert norbert)
Schobert-norbi(430x286)(1).jpg (Schobert norbert)

Szinte hihetetlen, de máris futópadra állt az alig két hete megoperált Schobert Norbi.

Mint már hírül adtuk, teljesen titokban műttette meg rosszul működő szívbillentyűjét Schobert Norbi. Az életmódszakembert egy hét után kiengedték a kórházból, és azt állítja, kiválóan érzi magát. Remek közérzetéről rajongói oldalán “mesélt”, sőt, azt is elárulta, máris nekiállt sportolni. Mindezt természetesen egy kontrollvizsgálat előzte meg.


“Soha ne add fel! Ma, egy héttel az intenzív osztály után megjelentem rehabilitáción és Dr. Tomcsányi János professzor vezetésével megtörtént a futógépes-terheléses tesztem. Nagyon jók az eredmények, minden nap könnyed futóedzést kell végeznem, egyelőre 120-125-ös pulzussal. Nagyon jól reagál a szívem, egy hét alatt visszahúzódott a bal kamrám a normális tartományba. Állítólag ez nagyon ritka. Szuperál az újraszabott aorta billentyű. Soha nem voltam ilyen boldog, hogy élek és sportolhatok” – írja Norbi.

A fitneszguru megfogadta orvosa tanácsát és nap mint nap fut egy keveset, rajongói szerint azonban ez még korai, mások pedig egyenesen kételkednek abban, hogy Norbinak komoly baja lett volna.

“A rosszindulatot soha nem fogom legyőzni. Van aki írja, hogy szar a sport, szar az Update, mert beteg volt a szívem és 9 napja súlyos szívműtéten estem át. Biztos hazudnak az orvosok és nem is születtem 3 helyett két billentyűvel, nem is küzdöttem három évet a megfelelő műtétre várva, hogy mégis lefogyasszak több ezer embert, kiutat ütve a magas vérnyomás, cukorbetegség, elhízás halálos falán. Na ez a bejegyzés nem nekik szól! Azoknak írok akik tudják mit jelent a nulláról kezdeni, a halálból felállni és megtenni az első lépéseket az élet, a sport, a szeretet felé. Nekik fogok most minden nap erőt adni. Nekem a sport és a helyes étrend adta a kövérség utáni boldog életet, a munkám, a sikert. Ugyanez adta, hogy ma, a műtét utáni 9. napon teljesítsem az első edzést és a tükör elé álljak. Mi volt a szabályzott program? 23 perc kocogás, kontrollált 125-ös percenkénti pulzussal, ami 3000 m-re volt elég. Utána nyújtás. Ez volt a kondim 104 kilósan, de akkor szenvedtem, sírtam. Most örömkönny volt a szememben. Tudtam volna gyorsabb lenni, de tartom a Professzorom utasításait. Aki gyenge, akit nyomaszt a betegség, a túlsúly, velem tarthat minden nap. Vedd úgy, hogy egymás kezébe kapaszkodunk! Az étrendem egyszerű: Napi 4x eszem keveset, nem lakom jól. Minden szénhidrátot Update alapanyaggal pótlok, teát iszom és este száraz vörösbort. A zöldséget, gyümölcsöt még visszafogom, mert ütközik azzal a gyógyszerrel, amit még 3 hétig kell szednem. Eszem néha egy finom csülköt update kenyérrel, ubival és a sörünkkel. Fura volt látni a vágásokat, a hasamon a cső helyét, amit ébren szedtek ki a szívburokból. Mint egy vén csataló, egy harci veterán..” – reagálta le követői postját Norbi.


A fitneszguru oldala szinte az eddiginél is nagyobb látogatottságnak örvend, egy-egy bejegyzéshez akár ezer hozzászólás is érkezik. Norbi azt állítja, nem törődik a rosszindulatú megjegyzésekkel, rajongóit pedig megnyugtatta, nem hajtja túl magát, csupán annyit sportol, amennyit az egészségi állapota lehetővé tesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik