Szórakozás

Eltávolították Sharon Osbourne melleit

Ozzy és Sharon Osbourne (Ozzy és Sharon Osbourne)
Ozzy és Sharon Osbourne (Ozzy és Sharon Osbourne)

Nagy volt a lehetősége annak, hogy ismét rákos lesz, ezért Ozzy Osbourne felesége aláírta a nyilatkozatot, miszerint eltávolíthatják a melleit.

Megdöbbentő bejelentést tett Sharon Osbourne. Az angol X-Faktor és az amerikai Csillag születik egykori zsűritagja eltávolíttatta a melleit. Néhány hónapja ugyanis átesett egy DNS-vizsgálaton, ami felfedte, hogy a szervezetében van egy hibás gén, ami növeli a mellrák esélyét. Ezért szinte azonnal közölte az orvosával, hogy megelőző dupla masztektómiát akar. A tizenhárom órás műtétre pár hete került sor, és mindenféle komplikáció nélkül, jól sikerült, Sharon pedig egyre jobban van.

Azt állítja, boldogabb, mint valaha, ugyanis kiiktatott egy plusz veszélyességi faktort az életéből azzal, hogy nincsenek többé keblei. Ha nem dönt az operáció mellett, akkor rettegésben kellett volna élnie, hogy mikor lesz megint rákos. Ha valaki, akkor ő nagyon tudja, hogy miért kell félni a gyilkos kórtól. Kereken tíz éve ugyanis már meg kellett küzdenie vele, amikor a vastagbelén rosszindulatú daganatot találtak.

A másik fontos indok a masztektómia mellett az volt, hogy a családjának most nagyobb szüksége van rá, mint bármikor. Nemrég ugyanis nagymama lett, és szeretné látni a kis Pearlt felnőni. Emellett fia, Jack sclerosis multiplextől szenved, és az elkövetkezendő években egyre nagyobb nehézséget okoz majd neki a mindennapi élet.


Nem akart rákos lenni, ezért megelőző lépest tett

Ajánlott videó

Olvasói sztorik