Szórakozás

Kórházba került a drogos világsztár

Korunk zenei világának egyik legnagyobb egyénisége, Lil' Wayne huszonnégy óra alatt kétszer is a kórházban kötött ki, miután rosszul lett repülés közben.

Nincs szerencséje Lil’ Wayne-nek a repüléssel a napokban. A rapsztár először csütörtök éjszaka lett rosszul magángépén, ami miatt a pilóta azonnal letette a gépet Texasban, Wayne-t pedig kórházba vitték. A sajtósa közleménye szerint kínzó migrénnel és kiszáradással kezelték az orvosok. Azonban a hírek szerint ez csak terelés, és valójában súlyos rohama volt a harmincéves háromszoros Grammy-díjasnak.

Néhány óra múlva a doktorok mindenesetre kiengedték, de ez korainak bizonyult. Ugyanis amikor pénteken ismét a levegőbe emelkedett a rímbetyár, megint jelentkeztek a korábbi tünetei, így a gépe visszafordult, és Wayne újra kórházban kötött ki.

Egyes bennfentesek és a rajongói egyértelműen arra gyanakszanak, hogy a rapper egészségügyi gondjait a drogok okozták. Ugyanis Weezy nemcsak sikeres előadó, de az egyik legnagyobb kábítószerfüggő a sztárvilágban. Amit nem is titkol, és általában minden nyilvános megjelenésén erősen illuminált állapotban van. A rohamait pedig az válthatta ki, hogy erősen bedrogozva nem bírta a teste a repülést.


Valószínűleg a drogoktól lett rosszul

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik