Szórakozás

Szerelmi háromszögbe került Jáksó László

jáksó (jáksó)
jáksó (jáksó)

Alig egy év telt el azóta, hogy Jáksó László bevallotta, két éve komoly kapcsolatban él, ám máris úgy tűnik, hogy a műsorvezető érzelmi válaszút elé került. Feltűnt ugyanis egy harmadik, és a műsorvezetőnek előbb vagy utóbb döntenie kell.

Jáksó László az utóbbi években nem szívesen beszélt kapcsolatairól, talán azért, mert azok rendre kérész életűnek bizonyultak. Évával, akivel egy éve vállalták fel nyilvánosan egymást, azonban mintha más lett volna a helyzet. Két év alatt annyira közel kerültek egymáshoz, hogy Jáksó talán azt gondolta, ezúttal képes lesz megállapodni, és kibújni a nagyra nőtt kamasz szerepéből.

Most mégis egyre többen beszélnek arról, hogy Jáksó körül feltűnt egy harmadik, a műsorvezetőnek pedig választania kellene. A hölgy egy korábbi modell, aki minden lehetséges eszközzel harcol a férfiért, aki természetesen nehezen tud ellenállni a csáberőnek.

Hogy a két nő közül ki kerül ki “győztesen” még nem tudni, az azonban bizonyos, hogy egyikük sem szívesen mondana le a műsorvezető szívéről.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik