Szórakozás

Kiírták a sorozatból a TV2 sztárját

Csupán néhány hónapig erősítette a Jóban Rosszban stábját Szalay Marianna. A Zsuzsát alakító színésznő karakterét lelőtték, így távozik a sorozatból.

A Jóban Rosszban sorozat rajongói hónapokkal ezelőttig úgy gondolhatták, az egykori katonaorvos, Fehér Konrád képtelen a mélyebb érzelmekre. Ám felbukkant  Csillagkúton Roland édesanyja, Zsuzsanna, aki rég elfeledett érzéseket ébreszt benne. A csinos asszonyt Szalay Marianna alakította, aki azt is elárulta, milyen viszony fűzi az életben Mihályfi Balázshoz.

“Nem igazán ismertem a stábot. Mihályfi Balázzsal viszont karrierem kezdete óta jóban vagyok, több alkalommal álltunk már a közönség elé szerelmespárként, így igazán kellemes volt vele a munka” – mesélte Szalay Marianna még a képernyőn feltűnése idején.

A Jóban Rosszban egyre népszerűbb párosának története szomorú véget ér. A természetfeletti képességekkel megáldott asszony rájött, hogy kedvese és fia egyaránt a kisvárosi maffia tagja, és gyilkosság áldozatául esett. Hogy miként dolgozzák fel családtagjai Zsuzsa tragikus halálát, kiderül a Jóban Rosszban sorozatból, mint ahogyan hamarosan azt is megtudhatjuk, hol folytatódik tovább a színésznő pályája.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik