Szórakozás

Szorcsik H. Viki:„Megevett a betegség!”

Bár már terhessége előtt is kórosan sovány volt Szorcsik H. Viki, ennyire vékony még sosem volt mint most, égési balesete óta. „Megevett a betegség!” - nyilatkozta megtörten a Story magazinnak.

A sok szenvedés teljesen legyengítette Viki szervezetét, amiatt ilyen aggasztóan sovány. „A balesetem óta 5-6 kilót fogytam.  Így már csak alig 45 kiló vagyok. Van, hogy egyetlen falatot sem tudok lenyelni, hiszen a létezés is kibírhatatlan a fájdalmaim miatt” – mesélte Viki.


Az egykori sorozatsztárnak hiiába főzi a nővére nap mint nap a kedvenceit, a legtöbb ételre rá sem bír nézni. “Csak tologatom az ennivalót, pedig tudom, a felépülésem érdekében is muszáj lenne ennem. Az orvosaim is állandóan evésre bíztatnak, de a fogyás csak nem akar megállni. Úgy is mondhatom, szó szerint megevett a betegség…” – nyilatkozta a fiatal anyuka.

Viki azt is elárulta, nem a súlyáért aggódik a legjobban, sokkal inkább attól fél, vészes soványsága miatt elapad a teje és nem tudja tovább szoptatni kisfiát, Andriskát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik