Szórakozás

Sámán kezelte Kern András legintimebb testrészét

A színészt orvosa küldte urológiai panaszokkal egy sámánhoz, aki negyven percen keresztül küldött energiát legnemesebb testrészének.

Különös élményben volt része Kern Andrásnak . A Heti hetes adásában került szóba a színész furcsa története, ami egy urológiai panasz kapcsán esett meg vele. Kern óriási fájdalmaival fordult orvosához, aki azt javasolta neki, hogy látogasson el gondjával egy sámánhoz. András el is ment a gyógyítóhoz, aki tizennégyezer forintért negyven percen keresztül küldött energiát neki úgy, hogy kezével végig néhány centire volt a legnemesebb testrészétől. A sámán azt ígérte, hogy megszűnik a borzasztó fájdalom, ám Kern elmondása szerint semmit sem ért a drága kezelés.

“Kérdeztem, hogy mit csinál. Azt mondta, hogy energiát ad. De mondom nem energia kell nekem, hanem szüntesse meg a fájdalmam. Azt mondta, hogy most annyi energiát adott, hogy huszonnyolc napig nem fog fájni a t***m, azután majd megint jönnöm kell ismét ennyiért. Ezután kimentem és soha többé nem mentem vissza… !” – bosszankodott Kern András.

A színész valószínűleg soha többé nem fog sámánok közelébe menni, helyette azonban hasznos tanácsokat kapott a Heti hetes többi tagjától. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik