Szórakozás

Elvonási tünetekkel küzd a magyar színész

kern (kern)
kern (kern)

Kern András a betegsége óta letette a cigarettát, nem iszik alkoholt és még a kávézással is felhagyott. Az elvonási tünetek megnehezítik a színész életét.

Nincs könnyű helyzetben Kern András, aki túl van egy súlyos betegségen. A színész élet és halál között volt, amikor gyomorvérzéssel kórházba szállították. Ám Kern András mindenen felülemelkedve leküzdötte a betegséget, melyben legfőbb támasza felesége volt.

„Amikor az év elején gyomorvérzéssel kórházba kerültem, noha nagyon félt – mert benne volt a pakliban, hogy ottmaradok -, de akkor sem fogta vissza a véleményét” – árulta el a BEST magazinnak Kern András, akit felesége minden erejével próbált felrázni. A projekt pedig sikeresnek bizonyult, hiszen mára a színész teljesen felépült. Azonban bizonyos dolgokat nélkülöznie kell az életéből. Az alkohol, a cigaretta és a kávé tiltólistára kerültek az életében.

„Azt mondták, hogy ne igyak soha többé semmit – noha sosem vittem túlzásba – , de kétségtelen, hogy egyszerűen hiányzik, hogy nem iszom, nem kávézom (csak hetente egyszer) és nem cigarettázom” – vallott életmódjáról a színész, aki olykor elvonási tünetekkel is küzd. Hogy pontosan mit él át Kern András és hogyan csapódik le nála a függőség kiderül a BEST magazin legfrissebb számából.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik