Szórakozás

Szinte hihetetlen, de ilyen olcsó volt Szandi klipje

Szandi tegnap mutatta be legújabb, Párizsban készített videoklipjét. Az énekesnő és férje családi nyaralásuk alatt készítette el minden idők legköltséghatékonyabb zenei videóját.

Szandi és férje már a kapcsolatuk elejétől fogva minden évben megünneplik “csók évfordulójukat”. Idén húsz éve, hogy elcsattant közöttük az első csók, ezért az énekesnő különleges ajándékkal lepte meg szerelmét.

“Már tavaly október óta tervezem, hogy egy párizsi úttal lepem meg a férjemet. Ez azonban nem volt túl egyszerű, ugyanis közös kasszán vagyunk. Szépen lassan, titokban nyúltam le a pénzt a családi kasszából. A boltban a visszajáróból csippentettem le mindig ötszáz-ezer forintokat. Lassacskán összegyűlt a repülőjegy, a szállás és a belépők ára is” – mondta Szandi a Hír24-nek.

Az énekesnő és férje öt napot töltöttek Párizsban, a klipforgatás ötlete csak néhány nappal az utazás előtt jött. Minden idők egyik legköltséghatékonyabb zenei videója mobiltelefonnal készült, az operatőr, a rendező és a vágó is Szandi férje, Bogdán Csaba volt.

“Ha már ott voltunk, úgy gondoltuk, hogy megörökítjük az utazást egy videoklip formájában. A forgatáshoz mindössze két okostelefont használtunk: az egyikről a zenét hallgattam, a másikkal pedig Csabi videózott. Ez volt az eddigi legolcsóbb klipem, gyakorlatilag semmibe sem került, mindössze egy vágóprogramot vásároltunk utólag” – mesélte Szandi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik