Szórakozás

Ez borította ki Szandit – Kipakol

szandi (szandi, )
szandi (szandi, )

Szandi nem hagyja, hogy a gyerekei órákat üljenek a számítógép előtt, és nem helyesli, hogy tinédzserek szinte meztelenül pózolnak a neten.

Szandi a TV2 Mokkájában elárulta, hogy mi borítja ki mostanában az iskoláskorú fiatalokkal kapcsolatban. Úgy véli, nem helyes, hogy az internetre feltöltött fotókon 11-12 éves lányok pózolnak fürdőruhában.

„Úgy tűnik, hogy nagyon sok felesleges szabadideje van a gyerekeknek, ha ennyi időt töltenek a közösségi oldalakon. A legjobban az borít ki, hogy egészen kis csajok fotózzák magukat bikiniben és teszik fel az internetre a képeket. Ez szerintem azt jelenti, hogy kínálják magukat, nesze, itt vagyok” – háborgott Szandi, aki szerint ennek a dolognak a megelőzése is szülői felelősség. Ezzel egyébként a stúdióban helyet foglaló szakértő is egyetértett.

Mindez azért került szóba, mert a gyerekek terhelhetőségéről folyt a diskurzus. Az énekesnő az egészséges terhelés pártján áll, ők például gyerekeiket az iskola után sportolni viszik, ami a hozzáértők szerint is sokkal jobb opció, mint ha a kicsik a számítógép előtt ülnének. Szandi arra a nem elhanyagolható tényre is felhívta a figyelmet, hogy míg a gyereket elviszi a szülő a különórára, legalább van idejük beszélgetni, ami a rohanás mellett ma egyre inkább elsikkad.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik