Szórakozás

Ők ülnének az X-Faktor beteg mentorainak helyére

X-Faktor-logo(960x640).jpg (x-faktor, )
X-Faktor-logo(960x640).jpg (x-faktor, )

Mivel senki nem sebezhetetlen, így jogosan merült fel a rajongók kérdése, mi történne akkor, ha bárki huzamosabb időre ágynak dőlne az X-Faktor mentorai közül, vajon ki helyettesítené Keresztes Ildikót, Malek Miklóst, Nagy Ferót vagy éppen Geszti Pétert?

Nem titok, hogy az elmúlt évek során a nézők nagyon megszerették az X-Faktor mentorait, családtagként tekintenek rájuk, ami nem is csoda, hiszen minden héten “beköltöznek” az otthonunkba az előbb említett sztárok. De mi történne akkor, ha valamelyiküknek valamilyen váratlan dolog miatt ki kellene szállni a műsorból, esetleg lebetegednének és nem tudnák teljesíteni a feladataikat?

Az RTL Klubnál vajon számítanak hasonló váratlan dologra, egyáltalán hogyan készülnek egy ilyen helyzetre? Erről kérdeztük a műsor kreatív főszerkesztőjét.

“Mivel a harmadik évadban dolgozunk együtt a mentorokkal, és ha kellett, akár betegen is csinálták a dolgukat, ezzel a lehetőséggel alapvetően nem számolunk. Ha mégis hívni kellene valakit, nagy eséllyel először a mentorházas segítőjét kérnénk fel a feladatra” – tudtuk meg Schiwert-Takács Lászlótól.

Ennek alapján tehát Keresztes Ildikónak a Carbonfools frontembere, Fehér Balázs, Nagy Ferónak az Anti Fitness Club énekese, Molnár Tamás, Geszti Péternek a Class FM programigazgatója, Tiszttartó Titusz, Malek Miklósnak pedig Tóth Gabi énekesnő lenne a helyettesítője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik