Szórakozás

Csaknem feladta az X-Faktort az énekesnő

lass bea (lass bea, )
lass bea (lass bea, )

Már majdnem lemondott a győzelemről, de végül megszólalt egy belső hang, és összeszedte magát. Lass Bea az utolsó pillanatban énekelte be magát a továbbjutók közé.

Nem sokon múlott, hogy a P.J.Z. helyett végül nem Lass Bea búcsúzott a népszerű tehetségkutatól szombat este. Az X-Faktor második élő show-jában a nézők szavazatai alapján a nagyszájú rapperduónak és Keresztes Ildikó versenyzőjének kellett párbajoznia a továbbjutásért; és bár a mentorok végül a 28 év felettiek kategóriájában induló Lass Beának szavaztak bizalmat, produkciója nem aratott osztatlan sikert az ítészek körében.

Bea lapunknak elmondta, noha számított arra, hogy kétszer is bizonyítania kell majd az X-Faktor színpadán, mégsem tudott száz százalékosan a feladatra koncentrálni. A párbaj dal előtt összeomlott, és teljesen a padlóra került.

“Előző éjszaka, álmomban hasonló rossz érzést éltem meg, mint még az élő adás előtt, a próbák alatt. Akkor egy pillanatra megfordult a fejemben, hogy gond lehet, és valószínűleg párbajozni fogok. A párbaj dalban aztán tökéletesen visszatükröződött az, ahogyan az életemet élem. Az egyik pillanatban lent, a másikban fent. A dal elején feladtam az egészet, lehajtottam a fejem, és hagytam, hogy elvigyenek az érzelmeim. Aztán szerencsére megszólalt bennem egy belső hang, hogy ezt nem tehetem meg magammal, és harcolnom kell”– nyilatkozta lapunknak nem sokkal az élő show után a 30 éves énekesnő.



Hozzátette: elképzelése sincs, mostani produkciója miért tetszett kevésbé a közönségnek, mint a múlt heti, de egy dologban biztos: ki akar törni a tragika és drámakirálynő skatulyából, ahova – állítása szerint – indokolatlanul került. “Örülök, hogy megmutathattam a bulisabb oldalamat, és ezen a jövőben sem akarok változtatni. Akkor is fogok boldog, felszabadult dalokat énekelni, ha emiatt nem szavaznak majd rám annyian.”



Mentora, Keresztes Ildikó sem érti a nézők döntését, és bár tisztában van azzal, hogy egykori tanítványához, Király L. Norbihoz hasonlóan Bea is megosztó személyiség, szerinte nem mentoráltjának kellett volna ott állnia, az utolsók között szombat este.

“Úgy látszik a mostani szériában, azok párbajoznak, akiknek nem kellene. Biztos vagyok abban, és hiszem is, hogy az egyik énekes a csapatból, akiről el lehet mondani, hogy benne van az X-Faktor, az a Bea. Ő nemcsak énekesnő, hanem művész is. A legnagyobb ereje abban van, hogy egyszerűen oda kell figyelni rá, és nem lehet, nem tudomást venni róla. Minden mozdulata tele van töltettel, megosztó, igazi tűz és víz típus, aki emellett még szexi, pikáns és csajos is. Egy igazi nő, és mindent meg fogok tenni azért, hogy segítsem a pályáján” – mondta határozottan a Hír24-nek Keresztes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik