Szórakozás

Nagy igazolás a SuperTV2-nél

fenyő iván (fenyő iván)
fenyő iván (fenyő iván)

Fenyő Iván lesz a reggeli műsor, a november másodikán debütáló SuperMokka egyik műsorvezetője – írja a Blikk.

A színész a lapnak azt mondta, azért vállalta a feladatot, mert az izgalmas kihívás számára. Szerinte nagyobb bátorság kell egy ilyen felkérést elfogadni, mint visszautasítani. Akar ezzel valamit az élet, hiszen nem ő kereste a lehetőséget, az jött hozzá „egyértelműen és nagy erővel” – tette hozzá.

A színész szentül hiszi, hogy ha jó „minőségű” emberek kerülnek kiemelt helyekre, fontos dolgokat adhatnak át az embereknek, akár még a tévén keresztül is. Nem akar másoknak megfelelni, magát szeretné kipróbálni a számára ismeretlen szituációkban. Szélesíteni szeretné a spektrumát, a képességeit, szeretne új élményeket gyűjteni, új embereket megismerni. Ezért vállalta.

A műsorvezetés mellett sem mond le a színészkedésről és a sportolásról, alig várja, hogy két-három hét múlva visszamehessen cselgáncsozni. Miután lefutotta a maratont, most igyekszik egy kicsit feltölteni a szervezetét. Emellett részt vett egy színművészeti főiskolás vizsgadarabjában is. Éjjelenként erre próbált, úgyhogy volt mit kiphennie.

Csaknem öt és fél millió ember nézheti a Super TV2 műsorát már az első napon. A csatorna szerint ez csaknem duplája az RTL2 elérésének. A Super TV2 a T-Home, a UPC, a Digi, a UPC Direct, valamint a Vidanet, az Invitel, a Tarr Kft. és a PR-Telecom hálózataiban, illetve sok egyéb szolgáltató kínálatában megtalálható lesz. A TV2 negyedik csatornája prémiumtartalmakkal, népszerű saját gyártású műsorokkal és sorozatpremierekkel várja a nézőket.

Ahogy arról beszámoltunk, a konkurens csatorna október 1-jén indította el az RTL2-t. Az új csatorna még csak cirka 1 millió háztartásba jut el, de műsorai nagyjából az elvárásoknak megfelelően teljesítenek a nézettségi versenyben. A tárgyalások folynak a szolgáltatókkal, s az RTL csoport azt ígéri, az elérés folyamatosan bővülni fog.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik