Szórakozás

Harminc kilót fogyott Caramel

caramel (caramel)
caramel (caramel)

Caramelt a szerelem hajtja, Kocsis Tibi a jojóval birkózott meg, Fenyő Iván életmódot váltott, Király Viktor szálkásodni szeretne.

Nemcsak lelki és esztétikai problémát okoz, amikor túlleng a mérleg nyelve, az elhízás növeli a betegségek esélyeit, és akár egy évtizeddel is megrövidítheti az életet. Férfisztárok arról nyilatkoztak, miként küzdenek a pluszkilóikkal.

Molnár Ferenc Caramel 30 kiló feleslegtől szabadult meg, ám még most sem tartja magát Adonisznak: „Jobb a kedvem, gyorsabban ébredek, könnyebben végzem a fizikai tennivalókat. Bár most sem érzem magam túlságosan attraktív férfinak, de tény, hogy az ember önbizalma az elvesztett kilók számával arányosan nő. A szerelmem miatt is próbálok odafigyelni, ha elmegyünk együtt valahová, ne kelljen rosszul éreznie magát a barátnői előtt, akiknek kockás hasú, modell kinézetű párjuk van” – mondta nevetve Caramel, aki a sport mellett a csökkentett ételadagokra és a vitaminokra esküszik.


Ma már nehezen hinnénk el, de Kocsis Tibi jojó-effektussal küzdött: „Anyukámnak volt egy ajándékboltja, abban pedig mindenféle édesség, és én nagyon szerettem nassolni. Így indult gyerekkoromban az elhízási folyamat, majd magas lett a vérnyomásom, és az orvosok diétára fogtak. Egészen huszonéves koromig jojó-effektus volt nálam. A túlsúllyal akkor szembesültem igazán, amikor láttam, hogy a suliban a többi fiúnak mennyivel nagyobb sikere van” – mesélt küzdelmeiről Kocsis Tibi, aki ezek után lefogyott, majd x-faktoros szereplése érdekében újabb 20 kilótól szabadult meg.


Fenyő Iván szerint nincs testi egészség lelki egészség nélkül. A színész egy időben nagykanállal habzsolta az életet, mára azonban az egészség útjára lépett: „Sok minden történt az életemben, kisebb és nagyobb pofonok értek, így ma már sokkal jobban odafigyelek magamra és a környezetemre. A keleti vándorlásaim is hozzájárultak ahhoz, hogy egyre többet lássak és tapasztaljak. Hiszem, hogy ha az ember jobbat ad, akkor jobbat is kap – fejtette ki a sármos színész. A megfelelő étkezés mellett fut, jógázik, búvárkodik és a judo mellett a ju jitsu küzdősport is szenvedélyévé vált. – Mindig is szerettem sportolni, sok energiám van, azt le kell vezetni, különben rossz irányba vinne el. Ezt az energiát inkább valamilyen kreatívabb irány felé fordítom.”


Király Viktor esetében a kilók évszakokhoz igazodnak: „Telenként felszedek extrakilókat, amikor viszont kisüt a nap, az első ember vagyok a szigeten. Ez hiúsági kérdés is, az emberek sokszor nem veszik észre rajtam a pluszokat, de én nem szeretem a pici úszógumit sem” – árulja el az énekes, aki inkább szálkás testalkatra vágyik, mint hatalmas izmokra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik