Szórakozás

Kiengedik a börtönből Michael Jackson gyilkosát

Conrad Murray (Conrad Murray)
Conrad Murray (Conrad Murray)

Nagy valószínűséggel heteken belül szabadlábra helyezik Conrad Murray-t, Michael Jackson egykori orvosát. A hír mindenkit meglepett.

November 29-én lesz egy éve, hogy Conrad Murray megkezdte a börtönbüntetését Michael Jackson megöléséért. Azt beszélik, hogy a doktor az évfordulóját már nem tölti a rácsok mögött, ugyanis a Los Angeles-i börtönök és büntetés végrehajtási intézmények túlzsúfoltak, és állítólag a doktortól sokkal keményebb bűnözőknek kell a hely a hűvösön. Állítólag legkésőbb karácsonykor szabadlábra helyezik, és a büntetéséből megmaradó három évet közmunkával tölti majd.

Az ügyvédje szerint már eleve az is nevetséges, hogy egyáltalán börtönbe került, és még mindig nem engedték ki, ugyanis az ő szemében Murray nem egy gyilkos, csupán az események áldozata, aki mindössze figyelmetlenségével járult hozzá a pop királyának halálához.

A praktizálástól eltiltott orvos szabadon engedésére azért is nagy az esély, mert rengeteg pénzbe kerül a fogvatartása. Egy óriási magánzárkában őrzik, mert a fizikai és pszichológia állapota megkövetelte, hogy a lehetőségekhez mérten, a legjobban elszigeteljék a rabtársaitól. Ennek ellenére is folyamatos egészségügyi gondokkal küzd, amiknek a kezelése szintén emészti az adófizetők pénzét.

Jacko rajongói és családja persze hevesen tiltakozik, hiszen az ő szemükben Murray a lehető legnagyobb bűnt követte el, amit csak lehet, mert elvette tőlük Michaelt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik