Szórakozás

Majma volt Jacko szellemi vezetője

Egykori alkalmazottja szerint Michael Jackson a csimpánza segítségével döntötte el, hogy melyik emberhez miként viszonyuljon.

Jacko testvérei jelenleg hiénaként ölik egymást és anyjukat, hogy megszerezzék az énekes hagyatékát. A vagyont, amiből egy centet sem láttak soha, míg Michael Jackson életben volt. Ugyanis a majma nem engedte, hogy kihasználják. A legendás sztár volt házvezetőnője azt állítja, hogy Bubblesszel tesztelte a rokonságát és minden ismerősét. Akit a csimpánz utált, az utána tehetett akármit, Michael örökre kizárta az életéből.

A nő szerint Jackson betegesen közeli viszonyt ápolt az emberszabásúval, aki egyfajta szellemi vezető volt inkább, mintsem egzotikus háziállat. A popzene három éve elhunyt királya ezért jobban hallgatott rá, mint bárki másra, így, ha Bubbles jelzett valaki jelenlétében, az ráfázott. Ezért fordulhatott elő, hogy a zenészklán több tagja is szinte nincstelenként tengődik évek óta, és az egyébként adakozó kedvű Michael egy félkilós kenyérre valót sem lökött nekik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik