Szórakozás

Durva titkok derültek ki Jackson halálával kapcsolatban

Napvilágot látott egy titkos levelezés, ami felfedi, hogy Michael Jackson állítólag mennyire rossz állapotban volt halála előtt.

A Lloyds of London biztosítótársaság hamarosan bíróság elé viszi az AEG csoport vezetőit, mert szerintük a This Is It turné szervezői tönkretették Michael Jackson egészségét, és belekényszerítették a koncertezésbe. A per előszeleként kiszivárogtattak néhány eddig tikos e-mail-váltást, ami az AEG főnökei között zajlott le. A levelezésből kiderül, hogy Jacko borzasztó lelki és fizikai állapotban volt közvetlenül a halála előtt. Paranoiától, kimerültségtől és rögeszméktől szenvedett. Az énekes biztos volt benne, hogy képtelen lesz megcsinálni a fellépéseket, mert túl gyenge volt. A kétségei miatt sokat ivott, de a csüggedtségén az sem javított. Mindezzel állítólag a szervezők tisztában voltak, de tudomást sem vettek a problémákról.

Michael zavartsága a koncertek főrendezőjét, Kenny Ortegát is aggasztotta, és ő szintén szót emelt az AEG-nél, és pszichológiai segítséget kért a pop királyának. Ám ezt a pénzemberek megtagadták, mondván, a show-nak folytatódnia kell, és nem hiszik, hogy Ortega kompetens bárki lelki állapotának a felmérésében.

A 250 oldalas dokumentumból az is kiderül, hogy a koncertpromóterek Jackson váratlan halálától sem törtek nagyon össze, ugyanis már akkor arról leveleztek, hogy milyen sokat keresnek majd a koncertfilmmel és a különböző ajándéktárgyakkal a sztár temetését követően.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik