Szórakozás

Így csinálnak pénzt Komár halálából! Gusztustalan

Nem hittünk a szemünknek! Komár László halála után az egyik cég Elvis- és Komár-tortával kezdte reklámozni magát. Nem csoda, ha a rajongók kiakadtak.

„Mindennek van határa. Ez azért már gusztustalan! Becstelen dolog pénzt csinálni egy ember halálából. Mi következik ezután?” – tette fel a kérdést a Facebookon az egyik rajongó, miután felfedezte az ominózus süteményt. A felháborodott komment természetesen száz másikat generált. Mindenki sérelmezte a meglehetősen bizarr üzleti húzást. Többen is arra szólították fel a gyászolókat, bojkottálják az ominózus cukrászdát, de ne csak most, hanem a jövőben is. Sokan egyenesen kegyeletsértésről beszéltek, és azt javasolták, többen fogjanak össze és az illetékes hatóságnál jelentsék fel a pénzéhes vállalkozót.

De nem csak a Komár-tortát gyártó cukrászda próbált hasznot húzni a híresség halálából. A Facebookon megjelentek az állítólagos barátok, akik azonnal közös fotókat, filmfelvételeket töltöttek fel és mindenhol szívesen nyilatkozgattak. A Hír24 olyan celebbel is találkozott, aki egy kisebb összegért cserébe „eddig sosem hallott” sztorival is szolgált volna az elhunyt Komár Lászlóról.

Sajnos a sztárok halálából pénzt csinálni nem csupán Magyarországon szokás. Michael Jackson távozása után is megjelentek a világsztár képmásával díszített relikviák, melyeket persze aranyáron próbáltak eladni.

Mi csak arra vagyunk kíváncsiak, mikor jelenik meg valaki, aki majd „eredeti Komár hagyatékokat” kínál a megrendült és ilyen állapotban persze sokkal inkább megvezethető rajongóknak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik