Szórakozás

Lenyűgözte a mestereket Nika

nika-mező misi (veres mónika voice, )
nika-mező misi (veres mónika voice, )

Sokat vár a Voice-tól Nika, tulajdonképpen azt, hogy megváltozik az élete, ismertebb énekes lesz, és végre elköltözhet otthonról.

Komoly szakmai múlt van Veres Mónika, vagy ahogyan a legtöbben ismerik, Nika háta mögött, de valahogy a nagy kiugrás eddig nem sikerült neki. Pedig négyévesen már a Magyar Rádióban énekelt, tiniként lemeze jelent meg, musicalekben szerepelt, és bejutott az Eurovíziós Dalverseny döntőjébe.


„Most jutottam el odáig, hogy a dalokat érzelmekkel és mondanivalóval tudom megtölteni, emiatt jelentkeztem a Voice-ba. És persze szeretnék változtatni az életemen is. Bízom benne, hogy most sikerül a kiugrás, többen megismernek, fellendül a karrierem”  – mesélte a Bestnek a 26 éves énekesnő, aki azt is elmondta, nem elégedetlen azzal, amit eddig elért, de tudja, több van benne.

Nika elárulta, nagyon szeretne végre a saját lábára állni és elköltözni a szüleitől.

“Most visszagondolva sokszor kellett újra kezdenem a szakmai életemet, túlélnem a hullámvölgyeket, de én ettől csak erősebb lettem, aztán csak elértem a célomat. Most pedig a Voice szintén egy új élet kezdete lehet” – vallja az énekesnő.

Nika a legjobb úton halad az áttörő siker felé, a Voice második meghallgatásán szó szerint lenyűgözte a mestereket. Bár mind a négyen a saját csapatukba akarták, ő Mező Mistit választotta, ugyanis a Magna Cum Laude énekese fordult meg neki először.

Veres Mónika produkcióját ITT hallgathatod meg!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik