Szórakozás

Nem hajlandó kollégájával szexelni Nicole Kidman

Otthagyta legújabb filmje forgatását Nicole Kidman, ugyanis valódi szexjelenetben kellett volna részt vennie a kamerák előtt.

Nicole Kidman egy életre megtanulta most, hogy nem szabad barátságból szerepet elvállalni, a forgatókönyv elolvasása nélkül. A színésznő néhány hónapja azonnal igent mondott, amikor a beteges elméjű Lars von Trier megkereste, hogy a Dogville után megint dolgozzanak együtt. Ám a napokban a kettes számú Mrs. Cruise szembesült vele, hogy a Nimfomániás című filmben nemcsak imitálnia kell majd a szexet, hanem valódi szexuális aktust kell előadnia valamelyik férfi kollégájával.

Ez pedig nem fér bele sem a szakmai, sem a magánemberi értékrendjébe. Ezért otthagyta a produkciót. Annak ellenére, hogy a Paperboy című filmjében pár hónapja még gond nélkül levizelte Zac Efront egy közösülés alkalmával. Igaz, annak a szcénának minden kockája imitáció volt.

A dán botrány rendező új alkotása Kidman nélkül sem lesz híján a sztároknak, ugyanis Uma Thurman, Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgard, Willem Dafoe, Christian Slater és Shia LaBeouf nem tekinti problémának, hogy nemcsak mindenüket meg kell mutatniuk, de élesben szeretkezniük is. Sőt a névsor legutóbbi tagja egyenesen azzal szerezte meg a szerepét, hogy házi szexfilmet küldött a direktor úrnak, amiben a barátnőjét kényezteti a legkülönfélébb pózokban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik