Szórakozás

Ezért tagadták meg Nicole Kidmant a gyerekei

Szcientológiai tanulmányaik miatt elfordultak Nicole Kidmantől adoptált gyerekei.

A Vanity Fair magazin igencsak komoly gondokat okoz mostanság a Szcientológiai Egyháznak, miután egy leleplező riportot készítettek róluk. Először Tom Cruise feleség-castingjairól rántották le a leplet, legújabban pedig a színész adoptált gyerekeiről szivárogtattak ki megdöbbentő információkat. A magazin szerint Isabella és Connor nem hajlandóak kommunikálni anyjukkal, Nicole Kidmannel. Az egyházi tanulmányaik alatt ugyanis azt sulykolták beléjük, hogy a szcientológiával ellentétes álláspontot képviselő emberek károsak számukra.

Ebből a két fiatal azt szűrte le,,jobb, ha nem foglalkoznak anyjukkal. A Kidmannel szembeni érzéseiket több szcientológus társukkal meg is osztották, és egyértelművé tették, hogy utálnak anyjukkal lenni, sőt az utóbbi időben egyáltalán nem is tartják vele a kapcsolatot.

Azt, hogy ezek a hírek nem alaptalanok az is alátámasztja, hogy Connort és Bellát szinte sosem látni Nicol társaságában. Az Oscar-díjas színésznő is csak két, Keith Urbannel közös lányukról szokott beszélni, míg örökbefogadott gyerekeiről utoljára évekkel ezelőtt tett említést.


Bella és Connor számára nem létezik anyjuk

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik