Szórakozás

Szexszel szerzett munkát a Transformers sztárja

Shia LaBeouf (shia labeouf, )
Shia LaBeouf (shia labeouf, )

Shia LaBeouf lefilmezte magát és barátnőjét szex közben, majd a felvételeket odaadta Lars von Trier rendezőnek, hogy alkalmazza.

Hollywoodban néha érdekes körülmények között kapnak szerepet egyesek, de Shia LaBeouf története valószínűleg a legbizarrabb. A fiatal színész ugyanis nem castingon került be Lars von Trier új filmjébe, hanem egy erotikus videó segítségével. A Transformers-trilógia idegesítő főszereplője kamerájával megörökítette barátnőjével közös együttlétét, majd a filmet átküldte a botrányrendezőnek. Nem sokkal később pedig már a produkcióban találta magát. De végül is nem hiába The Nymphomaniac lesz a mű címe, tehát Shia lényegében azon tudásából adott ízelítőt, amit majd von Trier kamerája előtt is csinálnia kell.

Méghozzá nemcsak afféle hollywoodi megjátszós módon. A színészek között valódi szexuális kapcsolat lesz a hírek szerint. Aminek LaBeouf barátnője, Karolyn Pho örül a legkevésbé. Sőt teljesen összeomlott, amikor meghallotta, hogy kvázi meg lesz csalva, és ezt több millió ember látja majd utána. Ez pedig főleg azután megsemmisítő érzés a lánynak, hogy az ő segédletével szerezte meg szerelme a szerepet, ami kapcsolatuk végét jelentheti.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik