Szórakozás

Így került elő az eltűnt Müller Attila! Exkluzív

müller attila (müller attila, )
müller attila (müller attila, )

Szerencsére épségben és egészségben került elő Müller Attila, akiről a napokban megírtuk, hogy eltűnt. A műsorvezető maga hívta fel a Hír24-et, hogy elmondja, valójában miért nem lehetett elérni.

„Megható, hogy ilyen sokan aggódtak értem, nem is gondoltam volna, hogy ez lesz. Szerencsére nem nekem esett bajom, csak a telefonom veszett el és emiatt kicsit valóban én is eltűntem. Nem tudom, hogy elhagytam, vagy ellopták a mobilomat, tény az, hogy az egyik buli után nyoma veszett. Azonnal letiltattam, ám amíg visszakaptam a régi telefonszámomat és vettem új készüléket, időbe telt. Furcsa volt napokig úgy élni, hogy gyakorlatilag ki voltam zárva a kommunikációból, de kicsit jó is volt a nyugalom” – vallotta be az RTL Klub egykori műsorvezetője, aki azt mondja, a hírekkel ellentétben üzleti tárgyalásokat nem hagyott ki az „eltűnése” alatt sem, bár az igaz, hogy egy rendezvényre nem ment el.

Azt mondja, ennek csupán az az oka, hogy a naptára is a telefonjába volt, nem tudta megnézni, milyen programokat tárgyalt le előre. Ezt persze sajnálja, de mint mondja, a megszokottakkal ellentétben, most még e-mailban sem értesítették a rendezvényszervezők a programról, pedig ha ezt teszi, biztosan ott lett volna.

Attila tehát jól van, ráadásul a kis kényszerpihenő alatt még arra is volt ideje, hogy elutazzon, ennek részleteiről azonban most nem számolt be.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik