Szórakozás

A rendőrséggel kerestetnék az eltűnt Müller Attilát

Több mint egy hete semmit sem hallani Müller Attiláról. A tévés teljesen eltűnt barátai és rajongói szeme elől: kikapcsolta a telefonját, nem vett részt a találkozóin és a közösségi oldalakon is köddé vált.

Müller Attila egyik pillanatról a másikra teljesen felszívódott. A Viasat3 műsorvezetője utoljára szeptember 29-én adott hírt magáról a legnagyobb közösségi oldalon, azóta azonban semmit sem tudni róla. Barátai és rajongói is aggódnak az elérhetetlen sztárért.  Ismerősei is csak találgatnak, hogy Attila miért vált kámforrá.

“Fogalmam sincs, hogy mi lehet a mostani eltűnés oka. Korábban is fordult már elő, hogy néhány napig elbújt a világ elől, de ennyi időre még soha. Nagyon aggódom érte, remélem nincs semmi baja. Ha nem kerül elő, kénytelenek leszünk értesíteni a rendőrséget” – mondta a tévés egyik közeli barátja.

Müller Attila rajongói sem értik, hogy mi történt kedvencükkel. Sokan közülük üzenetekkel bombázzák, de az elmúlt egy hétben egyre sem érkezett válasz. Hasonlóképp gondolkodnak a sztár üzleti partnerei is, ugyanis több előre megbeszélt fellépésen és találkozón sem vett részt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik