Szórakozás

Letolt gatyával óvodai wc-ben pózol az RTL felfedezettje – Fotó

A minap megdöbbentő kép került fel az internetre Varga Viktorról. Az énekes barátnőjével együtt egy óvoda mellékhelyiségben pózol a kamerának: Cinthya letolt nadrággal, Viktor pedig félreérthetetlen pozícióban fotóztatta magát.

Varga Viktor eddig sem élt túlzottan visszafogottan, gyakran lehetett hallani fura dolgairól. Fotóztatta már magát meztelenül a fürdőszobájában és verekedésbe is keveredett már. Ám most még ezeknél is megdöbbentőbb dolgot művelt.

Alig egy napja került fel az internetre az a fénykép, amelyen Varga Viktor és barátnője tűnik fel egy mellékhelyiségben. A fotón Cinthya letolt nadrággal ül a kagylón, mellette pedig Viktor látható, amint épp szétterpesztett lábakkal áll egy másik vécécsésze előtt.

“Vasárnap egy barátunkat látogattuk meg, aki nemrég nyitotta meg saját óvodáját Budán. Az épület bejárása közben fedeztük fel az intézmény kedves kis mosdóját, ami eszünkbe juttatta az ovis élményeinket. Egyszerűen muszáj volt kipróbálnunk a minivécéket, az imitálást pedig meg is örökítettük” – avat be az ominózus fotó történetébe Varga Viktor.

Az énekes elárulta, hogy a képeket barátnőjével egymásról készítették az óvoda mellékhelyiségében, ahová a tulajdonosok később hírességek és politikusok gyerkőceit várják majd.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik