Szórakozás

Idegesítőnek találta barátnőjét Varga Viktor

varga viktor (varga viktor, )
varga viktor (varga viktor, )

Elképesztő dolog derült ki Varga Viktorról. Az énekes elárulta, korábban nem tetszett neki a barátnője külseje, sőt kifejezetten idegesítőnek találta. Ez persze még az előtt volt, hogy szerelembe estek.

Varga Viktor kiteregette a kártyáit. Végre őszintén feltárta érzéseit, és megmutatta extrém külsejű barátnőjét is, akit a tévénézők már ismerhetnek, ugyanis korábban a Győzike show egyik epizódjában is feltűnt, mint fotós.

„Ez egy nagyon izgalmas kapcsolatnak indult, és a mai napig is az. Az elején idegesítőnek találtuk egymást, de aztán egy közös ismerősünk által megismerkedtünk. Még az első találkozásnál is megmaradt az az élményem, hogy á, dehogy, ugyan már” – mesélte az énekes, akit végül mégis megérintett a lány. Egyre többet találkoztak, és végül szerelem szövődött közöttük.

Viktor azóta úgy érzi, most igazán megtalálta a másik felét. Az énekes szerint szerelmének „nagyon izgalmas elméje van”, szerinte ugyanazt az agyat kapta meg, mint ő, csak szerelme jobban pörög. A híresség különösen szereti kedvesében, hogy nem hezitálós típus, mint szerinte a legtöbb ember. Viktor úgy érzi, újra kamasz lett, laza, és van önbizalma.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik