Szórakozás

Tarány Tamás bocsánatot kér a Hír24-en keresztül

Az X-Faktor énekese egy koncerten vette elő telefonját. A rajongók úgy látták, mintha sms-t írt volna fellépés közben, most kiderült az igazság: a dalszöveget olvasta.

A Hír24 korábban már megírta, hogy Tarány Tamás rajongói felháborodtak az énekes viselkedésén. A koncertlátogatók akkor arról számoltak be, hogy az X-Faktor felfedezettje fellépés közben sms-t írt a telefonjáról. Mint kiderült, az énekesnek nem sürgős üzennivalója támadt, hanem egyszerűen csak a dalszövegbe nézett bele időnként.

„Kaptam egy felkérést, hogy énekeljek el két Pink-dalt egy rendezvényen. A dal kiválasztásában viszont nem voltam gyors, kevés időm volt a felkészülésre, és az utolsó pillanatban dalt is váltottam. A szövegből nem voltam száz százalékig felkészülve, és mivel nem akartam rosszat énekelni, ezért ki kellett találnom valami megoldást” – mondta Tarány Tamás.

Tomi maximalistaként nem szeretett volna csalódást okozni közönségének. Az X-Faktor felfedezettje egy versenyzőtársától hallott korábban egy biztos módszerről arra az esetre, ha gondban van a dalszöveggel.

„Egy társam mesélte anno, hogy amikor nem volt biztos a szövegben, okostelefonján nézte, és úgy csinált, mintha lekamerázná a közönséget. Mivel a közönség közel állt hozzám, így látták, hogy a telefonomon nyomogatok valamit, ezért hihették azt, hogy sms-t írok. Ha valakit esetleg megbántottam volna ezzel, bocsánatot kérek…” – avatta be a Hír24-et Tarány Tamás.

Az énekes elárulta, hogy ezenkívül sosem felejtett még el szöveget, ugyanis általában olyan dalokat énekel, amelyeket régóta szeret és hallgat. Tamás szereti és tiszteli annyira a közönségét, rajongóit, hogy ilyet és ehhez hasonló dolgot soha többé nem csinál a színpadon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik