Szórakozás

Ettől újra összeomolhat a börtönben lévő Damu

Hiába szeretett volna Damu Roland Budapestre kerülni a tiszalöki börtönből, kérelmét elutasították.

Mint ahogyan arról beszámoltunk, Damu Roland a közelmúltban kérelmet nyújtott be a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságához azzal, szeretne Budapestre kerülni, mert szerettei a fővárosi börtönben könnyebben tudnák látogatni, mint Tiszalökön. Ám hiába várta reménykedve a választ a színészt, azt elutasították.

„Roland továbbra is Tiszalökön marad. Ez nagy érvágás a kapcsolattartói számára, hiszen ha meg akarják látogatni, arra egy egész napjuk rámegy és az utazás is sokba kerül. Ez ellen a döntés ellen nem lehet fellebbezni. Roland sem tud mit tenni, mint hogy elfogadja” – mondta a Hír24 érdeklődésére Damu ügyvédje, Ruttner György.

Úgy tudjuk, hogy az egyik börtönből a másikba költözést csak nagyon ritkán és csak indokolt esetben engedélyezik. Az általános szabály szerint ugyanis a fogvatartottaknak a bejelentett lakóhelyükhöz legközelebb eső intézetben kell letölteniük a büntetésüket. Damu bejelentett lakhelye Debrecen, ezért került Tiszalökre.

A Jóban rosszban egykori szereplőjének ismerősei a Hír24-nek elmondták, nagyon félnek attól, hogy ez a döntés végképp padlóra küldi majd Rolandot, aki továbbra is ártatlannak vallja magát. Szerettei attól tartanak, hogy a híresség összeomlik, és ismét rosszabra fordul az egészségi állapota.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik