Szórakozás

Drága erotikus buli várja a hazaengedett Damut

A börtönben lévő színész rajongói csoportja már is szervezkedik, bulival várják Damu Rolandot, akit a jogszabályok alapján hamarosan kimaradásra engedhetnek el a börtönből.

Mint ahogyan arról a Hír24 beszámolt, a TV2 egykori sztárja hamarosan megfelel minden törvényi felvételnek, amely alapján rövid idejű kimaradást kaphat a börtönből. Az előírt hat hónap október közepén jár le, így nem kizárt, hogy Damu hamarosan újra szabad levegőt szívhat.

Miután ezt megtudták Damu rajongói, úgy döntöttek, különleges összejövetellel várják kedvencüket, aki ráadásul szerintük ártatlanul ül.

„Azt tervezzük, hogy már a börtön előtt várni fogjuk, valami jófajta pálinkával, virággal és természetesen transzparensekkel, melyeken olyan feliratok lesznek, mint Roli, veled vagyunk meg hasonlók. Aztán szervezünk neki egy bulit is, ahová a rajongói csoport tagjait, Roland barátait, rokonait és a szerelmét szeretnénk meghívni. Számításaink szerint ez körülbelül 100 ember. A lányok már nagyon készülnek, szeretnének minél finomabb ételeket és süteményeket tenni az asztalra. Műsorral is készülünk, ha sikerül, Pirner Almát szeretnénk meghívni a rúdtáncos lányokkal együtt” – sorolta Péter, a rajongói csoport egyik vezére, aki állítása szerint többször is bulizott már Damuval.

Természetesen arra is kíváncsiak voltunk, ki finanszírozza majd a nagyszabású bulit? Péter azt mondja, ezt az összeget a rajongók dobják össze, Damu családjától semmit nem kérnek, hiszen ők lesznek a díszvendégek. Arra is ígéretet kaptunk, hogy a jelenleg börtönben lévő híresség buliján a Hír24 is részt vehet majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik