Szórakozás

Damu áldozattá vált – Lincshangulat

damu roland (damu roland, )
damu roland (damu roland, )

Munkatársai sem hallottak már hetek óta annak a filmnek a produceréről, amely Damu Roland életét mutatná be. A Hír24 is többször kereste már telefonon, de a szám nem elérhető.

A Hír24 számolt be először arról, hogy mozifilmet szeretnének készíteni Damu életéről, melynek főszerepére őt magát kívánják felkérni. A készülő alkotás producere azt is elmondta, a játékfilm- és a dokumentumelemeket kívánják ötvözni, és ha a börtönben ülő híresség esetleg nem kíván szerepet vállalni a moziban, akkor mással játszatják el azt. A producer azonban reménykedő volt, ugyanis milliós gázsit ajánlottak a TV2 egykori sztárjának.

A Hír24 szerette volna megtudni, hol tartanak a tárgyalások, mikor kezdődik a forgatás, a producert azonban jó ideje nem lehet elérni. Egyik kollégájától megtudtuk, először aggódtak a férfiért, de most már inkább azt hiszik, becsapta őket. Így aztán maga Damu Roland is áldozattá vált, hiszen most már szinte biztos, hogy nem kaphatja meg a főszerepért beígért milliókat.

„Úgy gondoljuk, hogy a producerünk átvert mindenkit. Tudomásunk szerint többekkel is tárgyalt és ígéretek is voltak szponzoroktól. Amikor legutóbb beszéltünk vele, csak annyit mondott, hogy egy nagy céghez indul, akik pénzt ígértek neki. Azt, hogy megkapta-e, nem tudjuk, de félünk, hogy igen és esetleg ezért lépett le. Pedig már minden olyan jól állt. Úgy tudom, hogy beszélt családtagokkal, akik vállalták a szereplést” – mesélte a neve elhallgatását kérő filmes, aki azt is elmondta, eddig mindannyian ingyen dolgoztak Damu készülő filmjén és attól tartanak, soha nem is kapnak egyetlen fillért sem. Informátorunk azt mondja, lincshangulat alakult ki a stábtagok között, most már mindenki a producer fejét akarja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik