Szórakozás

Újabb feljelentés Damu Roland ellen

damu roland (damu roland)
damu roland (damu roland)

Ismét előkerült az a fiatal nő, aki azt állítja, Damu Roland tartozik neki. A hölgy a Hír24-nek azt mondta, betelt a pohár, a mai napon feljelentést tesz a színész ellen.

„Eleinte azt gondoltam, hagyom az egészet, de az utóbbi időben olyan dolgok történtek velem, ami miatt nem tudok lemondani egyetlen fillérről sem. Elveszítettem a munkámat és hiába próbálkozom bármivel, nem találok fix állást. A gyermekemet egyedül nevelem, albérletben lakunk. Szükségem van arra a pénzre, amit annak idején odaadtam Rolandnak” – mondja az asszony, aki nemrég kikérte egy ügyvéd véleményét is, aki állítólag azt tanácsolta neki, tegyen feljelentést a jelenleg börtönben lévő színész ellen. Damu ismerőse pedig úgy döntött, ezúttal hallgat a jogászra és a hatóságok segítségét kéri.

„Nem csupán a tartozása miatt akarom feljelenteni Rolandot. Van más is, de erről addig nem szeretnék beszélni, amíg nem kerül rendőrség elé a dolog. Az ügyvédem azt tanácsolta, ne mondjak konkrétumokat, mert a végén még én kerülök bajba hamis vádaskodás miatt. Pedig nincs szándékomban besározni Rolandot, én tényleg kedveltem” – állítja a nő, aki állítása szerint a közelmúltban levélben kereste meg a híresség korábbi szerelmét, Jucikát, kérve segítsen neki a Damu ellen folytatott harcban.

A nő azt mondja, Jucika nem reagált a megkeresésére, amit nagyon sajnál, mert úgy véli, ketten erősebbek lehetnének és az esélyeik is jobbak lettek volna, mint így, hogy egyedül tesz feljelentést.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik