Szórakozás

Kern András gyomorvérzéssel került kórházba

A Hír24-nek otthonában sikerült utolérnie Kern Andrást, aki néhány nappal ezelőtt még kórházban volt. A színész azt mondja, már jobban van.

Kern András az utóbbi időszakban minden előadását lemondta, így nem csoda, ha a rajongók megrémültek, mi történhetett vele. Sokféle pletyka kelt szárnyra az állapotát illetően. Ami meglepő volt, hogy még a hamarosan újra képernyőre kerülő Heti hetes háza táján sem tudták, mi történt a színésszel. A Hír24-nek azonban sikerült Kern Andrással beszélnie, aki maga mesélt problémájáról.

A Heti hetes sztárja mindenkit megnyugtatott, a körülményekhez képest már jobban van.

„Igazak a hírek, kórházba kerültem gyomorvérzés miatt. De most már jobban vagyok, immár itthon lábadozom” – nyilatkozta a Hír24-nek.

A kiváló színész azt is megerősítette, hogy igaz a szóbeszéd, négy napot kórházban kellett töltenie, ezért is volt kénytelen lemondania az előadásait. A problémát többek között a stressz és a dohányzás okozta, valamint az is hozzájárulhatott, hogy rossz gyógyszert szedett.

Azt, hogy Kern Andrást mikor láthatjuk legközelebb a Heti hetesben, illetve a színházban, egyelőre nem lehet tudni, hiszen meg kell erősödnie.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik