Szórakozás

Perverz játékokat játszanak Brangelináék – Itt

Egy igazi „bűnbarlanggal" gazdagodott Angelina Jolie és Brad Pitt franciaországi birtoka, ahol kiélhetik minden perverziójukat.

Csúszásba került Angelina Jolie és Brad Pitt lagzijának előkészülete, miután a dél-franciaországi birtokukon dolgozó munkások új feladatot kaptak, és a lakodalom helyszínének előkészítése helyett egy másik épületen kellett dolgozniuk. A színésznő ugyanis annyira beleszeretett A szürke ötven árnyalata című könyvbe, hogy nemcsak a főszerepet akarja eljátszani a filmváltozatban, de a regényben leírt extrém szexuális kalandokat is ki szeretné próbálni. Ezért a házukhoz nem messze lévő horgászkunyhót átalakíttatták bűnbarlanggá, ami telis-tele van mindenféle segédeszközzel, illetve egy kengyeles szexhinta is a felszerelés részét képezi.

Amióta elkészült a hangszigetelt, ablak nélküli házikó, rendszeresen meglógnak a gyerekeik elől, mondván, hogy levegőznek egyet, és odabent kiélik minden perverziójukat. Új hobbijuk pedig remek hatással van a kapcsolatukra, ráadásul úgy élnek meg új dolgokat, hogy még otthonról sem kell kimozdulniuk.


Kiélik a szexuális fantáziáikat

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik