Szórakozás

Kiderült Brad Pitt drogos múltja

Nemcsak Angelina Jolie volt ifjú korában rendszeres droghasználó, de vőlegénye, Brad Pitt is.

Az elmúlt tizenöt évben annyi cikk jelent meg Brad Pittről, amivel egy közepes könyvtárat is meg lehetne tölteni, viszont mindeddig egyetlen újságíró sem szimatolta ki a szépfiú múltjának sötét foltját. Mostantól azonban már nem titok, Pitt réges-régen kábítószerekkel bódította magát. Azt, hogy mikor, és mit használt, nem árulta el, de már az is megdöbbentő, hogy drogos volt valamikor.

A nagy beismerést egy új dokumentumfilm, a The House I Live In premierjén tette Brad. A produkció – amelynek ő a producere – a drog elleni háborút veszi górcső alá, és egyben meddőnek is mutatja be azt, amivel a sztár is egyetért. Szerinte semmit nem ért el Amerika azzal, hogy az elmúlt negyven évben több milliárd dollárt költött a kábítószer-kereskedelem felszámolására. Bizton állítja, ha akarna, akkor huszonnégy óra alatt bármelyik városban képes lenne beszerezni bármilyen illegális szert, pedig már egyetlen dílert sem ismer.

Brad titka ugyan meglepő, de legalább van még egy közös pont az ő és Angelina Jolie életében. A színész jövendőbelije nyíltan vállalja, hogy tizenéves korától kezdve aktív kábítószerszerfüggő volt, és mindent kipróbált, amivel el tudta bódítani magát. De akárcsak párja, már ő is régen tiszta.


Már nem a bódulattól ködös a tekintete

Ajánlott videó

Olvasói sztorik