Szórakozás

Döbbenetes fotók Brad Pittről – Íme

Brad Pitt eddigi leglátványosabb fotósorozatában egy tőle egészen idegen karakter bőrébe bújt. A meghökkentő felvételeket itt megnézheted.

Volt már Brad Pitt skizofrén képzelgés, visszafelé öregedő ember, elmebeteg forradalmár, és megannyi más karakter. Viszont még mindig nem láttunk belőle mindent. Az Interview magazin ezért tett egy kísérletet, hogy megmutassa azt a Bradley-t, akit még senki nem látott. Lady GaGa és Madonna állandó fotósa, Steven Klein pedig megugrotta a lécet, és átváltoztatta mindenki kedvenc sztárapukáját.


Bradban is dobog a raszta szív

Brad a fotózáson átalakult Bob Marley-vé, olasz maffiózóvá, dzsigolóvá, és modern kori kalózzá, illetve vad motorossá, de ez annyira nem áll tőle távol.

A képsorozat mellé egy interjú is készült, ha már az Interview magazinról van szó. A kérdező szerepében pedig Pitt jó barátja, a hamarosan újra megnősülő Guy Ritchie próbálta ki magát. A kérdezz-felelekből a világ megtudhatta, hogy a szépfiú számára a család a legfontosabb, és csak akkor hajlandó egy filmen dolgozni, ha a megfelelő stáb veszi körül. Vagyis sok újat nem mondott, de Guy ezért rendező és nem riporter.


Pitt megannyi arca

Ajánlott videó

Olvasói sztorik