Szórakozás

Összeomlott az X-Faktor kiesője

Kvaka Andrea (Kvaka Andrea, X-Faktor)
Kvaka Andrea (Kvaka Andrea, X-Faktor)

Kvaka Andrea egy időre biztosan felhagy az énekléssel. Nem számított arra, hogy neki kell majd elsőként távoznia a tehetségkutatóból, és bár nem haragszik Feróra, nem ért egyet az ítésszel.

Drámai párbaj és mentorok közti heves szócsata után dőlt el szombaton este, kinek kell távoznia a 12 fős mezőnytől az X-Faktor első élő show-jában. Miután a két legkevesebb szavazatot Kvaka Andrea és Fehér Zoltán kapta a nézőktől, a mentorok végül 3:1 arányban a 25 éves, a tehetségkutatóban másodszor próbálkozó énekesnek szavaztak bizalmat.

Feró – mint azt tőle már megszokhattuk – ezúttal sem rejtette véka alá véleményét. Noha a Beatrice frontembere az első produkció után még a rock királynőjeként és csapatai egyik legnagyobb ellenfeleként emlegette Andreát, a párbajdalt követően már hamisnak találta a lányt, és sérelmezte, hogy az egyik legnehezebb részt kihagyta a “Végső vallomás” című United-dalból.

“Úgy érzem, igazságos döntés született. Nem akarom bántani mentortársamat, de nem jó dalt választottak Andinak. Az elején nagyon bizonytalan volt, majd összeszedte magát. A rock’ and roll is erről szól: nem nagyon tudom a nótát, de nekiállok, és majd lesz valahogy. Nekem nagyon hamis volt, és kihagyta a nehéz részt. Zoli ezzel szemben végig tisztán énekelt” – indokolta döntését Feró lapunknak.



Malek Miklós szerint azonban Andrea produkciója sokkal több érzelmet indított el, mint Zoltáné, és ha mentortársa hamisnak hallotta a lányt, akkor valószínűleg az ő fülével van a baj.

“Andi szerintem hibátlan teljesítményt nyújtott szombat este. Külön örültem annak, hogy saját magára formálta a párbajdalt, és nem úgy énekelte, ahogy az eredeti előadó. Nekem mindig sokkal fontosabb az, hogy egy énekes mennyi érzelemmel tudja megtölteni a hangját. Andi esetében ez maximálisan megtörtént, Zoli előadása azonban egyáltalán nem érintett meg” – nyilatkozta Malek Miklós a Hír24-nek.



A 22 éves lány teljesen összeomlott, amiért elsőként kellett távoznia a népszerű tehetségkutatóból. Váratlanul érte a kiesés, azt mondja, még az is megfordult a fejében, hogy nem folytatja az éneklést.

“Nem tudom, mi hiányzott a produkciómból, és miért volt ez csak az utolsó helyre elég. Én nagyon jól éreztem magam a színpadon, boldog voltam, és minden tőlem telhetőt megtettem a továbbjutásért. Nem bántam meg, hogy az eredetihez képest máshogy énekeltem a párbajdalt, amit Feró kifogásolt. Most egy darabig biztosan nem fogok énekelni. Egyelőre megpróbálom feldolgozni a történteket, és színpadra legközelebb csak akkor lépek, ha már elég erősnek és magabiztosnak érzem magam” – mondta megtörten Kvaka Andrea.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik